Hírek

2015. május 28-án lezajlott a szigetszentmiklósi József Attila lakótelep szociális célú rehabilitációja c. pályázat záró rendezvénye. A projekt értékelésére a József Attila téren került sor, majd a projektterület bejárásával és állófogadással zárult a program.

Május 17-én megrendezésre kerülő Csepel autógyár emléknapon számtalan műsor (sakk-szimultán verseny; rex- és lengőteke verseny; helytörténeti fotókiállítás; az Autógyár történetét bemutató előadás; színpadi műsorok; ugráló vár; kézműves foglalkozások; arcfestés; lufi hajtogatás) szórakoztatta a helyszínre látogatókat. A rendezvény nagy népszerűségnek örvendett ugyanis mintegy 500 fő résztvevőt regisztráltak.

A második alkalommal tartott Családi Nap a projekt keretein belül gyönyörűen megújult Csicsergő Óvoda előtti parkban került megrendezésre közel 200 fő részvételével.

Kreatív foglalkozások, báb előadás, családi ügyességi vetélkedők színesítették a programot. A rendezvény záró programja a bohócelőadás volt, amely nagy sikert aratott a gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

A versenyen résztvevők legjobbjai díjazásban részesültek...

A második alkalommal megrendezésre került Egészségnap a Városi Könyvtár és Közösségi Házban zajlott. A rendezvényt Dr. Vántsa Botond, Szigetszentmiklós Város alpolgármestere nyitotta meg.

Az Egészségnap alkalmával mozgásszervi szűrés, hallásvizsgálat, anyajegy- és melanoma szűrés, légzésfunkciós vizsgálat, látásvizsgálat, számítógépes talpvizsgálat, PSA mérés, vérnyomás, vércukor- és koleszterin-szint mérés zajlott a szakemberek...

CSEPEL AUTÓGYÁR NAP
A JÓZSEF ATTILA TÉREN
2015. május 17-én, vasárnap, 16:00-20:00 között

Az alábbi programokkal várunk minden kedves látogatót:

16:15 – Lila Akác Nyugdíjas Klub Lilagyöngye Ének- és Tánccsoport előadása
16:30 – Őszirózsa Nyugdíjas Klub - Nefelejcs Tánccsoport és a Vidám Fiúk
16:45 – Kiss András muzeológus-levéltáros előadása:
„ Adalékok a Csepel Autógyár történetéből” címmel
...

A második alkalommal tartott Családi Nap a projekt keretein belül gyönyörűen megújult Csicsergő Óvoda előtti parkban került megrendezésre több, mint 200 fő részvételével.
Kreatív foglalkozások, báb előadás, családi ügyességi vetélkedők színesítették a programot. A rendezvény záró programja a bohócelőadás volt, amely nagy sikert aratott a gyerekek és felnőttek körében egyaránt.
A versenyen résztvevők legjobbjai díjazásban...

Szeretettel várjuk a játszani és kikapcsolódni vágyó családokat,
szülőket és gyerekeket 2015. április 25-én, szombaton 10-13 óra között megrendezésre kerülő Családi napra!

2015. március 27-én az Örök Ifjak Nyugdíjas Klub szervezésében második alkalommal került sor az „Önkéntes Nap – Tavaszi nagytakarítás” elnevezésű program szervezésére és lebonyolítására.

Parkosítás, faültetés, virágültetés, szemétgyűjtés zajlott a városszépítő napon. Az Örök Ifjak Nyugdíjas Klub, az Őszirózsa Nyugdíjas Klub valamint a Lilaakác Nyugdíjas Klub vállalkozó kedvű tagjai rendbe tették a "Nagy Park"-ot és környékét. A jó...

2015. március 28-án immár nyolcadik alkalommal került sor a „Híd a Generációk Között” című projekt egyik legnépszerűbb programjának - a Hagyományőrző Kézműves Játszóház és Táncház - szervezésére és lebonyolítására a Csicsergő Óvoda udvarán.
A programsorozat záró rendezvényén a Húsvéthoz kapcsolódó kézműves foglalkozással, nyuszi simogatással, arcfestéssel, lufi hajtogatással, ugráló várral várták a gyerekeket. A programot a...

A Projekt keretein belül a Bástya Terápiás Közösségi Alapítvány szervezésében 2015. március 25-én a József Attila Általános Iskolában a felsorolt témakörök érintésével Energiahatékonysági előadás megtartására került sor:
A decentralizált energiatermelés szerepe változó világunkban
Energiahatékonyság, energia-hatékony építés és felújítás
Energia- és pénzspórolás: világítástechnika, hűtéstechnika, alternatív energiák,...

Oldalak